Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

KLARNAS Köpvillkor

FRAKT

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. SENDIFY är vår främsta samarbetspartner. Vi kan även ordna frakt inom EU och även USA, Norge. Kontakta oss gärna.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att returnera varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Kunden betalar returfrakten.

GARANTIER OCH SERVICE

*10 års GARANTI gäller för brännarens material, konstruktion och funktion, under förutsättning av normal användning och till vad  brännaren är avsedd till. Ej munstycke, ventil och ytbehandling. Spara originalkvitto.

ANSVAR

Gasolässjor och gasolbrännare kan vara farliga om man inte är aktsam. OBS! Anlita alltid en behörig gasolinstallatör. Gasol kan vara farligt om man inte är noga att installera allting på rätt sätt. Sörj för god ventilation. Kontrollera med jämna mellanrum att anslutningar och slang mm håller tätt. Detta kan du göra med tex såp-vatten eller med AGA Propane Leak Finder. 

Avskrivning av ansvar: Smidesutrustning i Norr HB frisläpps från all skuld avseende skador som kan uppstå under användning av gasolässjor och gasolbrännare. Användaren samtycker att hålla Smidesutrustning i Norr HB helt fria från ansvar, inklusive det ekonomiska ansvaret för skador som uppkommit, oavsett om skador orsakats av vårdslöshet. Användaren förstår riskerna med gasolanordningar. Dessa omfattar men är inte begränsade till olyckshändelse och personskada eller till och med dödsfall.

INTEGRITETSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina kontaktuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.